Maak direct een afspraak: 075 - 6314510 Maandag t/m Vrijdag van 09:00 t/m 11:30 uur.

Open week: Week van de Mondhygiënist

Van 14 tot 20 maart 2016 vindt de landelijke Week van de Mondhygiënist plaats. Deze week is georganiseerd door de beroepsvereniging voor mondhygiënisten NVM in Nederland en de mondhygiënisten praktijken. De activiteiten van de Open Week:

  • Gratis mondadvies door een mondhygiëniste van de Praktijk voor Mondzorg.
  • Goodiebag bij het gratis mondadvies.
  • U kunt al uw vragen op mondzorg gebied stellen aan 1 van onze mondhygiënisten.

Een gezonde mond is heel belangrijk.

Want weet u waarom het belangrijk is om uw mond gezond te houden? Natuurlijk willen we allemaal ‘oud’ worden met een gezonde lach. Maar naast bekende problemen als gaatjes, tandsteen en aanslag, is uit wetenschappelijk onderzoek gebleken dat er een relatie bestaat tussen ontstoken tandvlees en het krijgen van hart- en vaatziekten, vroeggeboortes of complicaties bij diabetes. Klik hier voor meer informatie. Redenen genoeg om dagelijks twee keer, op de juiste wijze te poetsen en tussen de tanden en kiezen te reinigen. Én regelmatig een mondhygiënist te bezoeken.

Open week Praktijk voor Mondzorg.

De mondhygiënist geeft u een mondzorg advies en u kunt terecht met al uw vragen over mondgezondheid. U bent in deze week van harte uitgenodigd om vrijblijvend de praktijk binnen te lopen of u kunt telefonisch een afspraak maken.

Mocht u, uw kinderen, familie, vrienden of collega’s vrijblijvend met onze praktijk / mondhygiënisten kennis willen maken is dat mogelijk op:

Dinsdag 15 maart 2016 van 10.00 uur tot 13.00 uur
Vrijdag 18 maart 2016 van 10.00 uur tot 13.00 uur
Zaterdag 19 maart 2016 van 11.00 uur tot 13.00 uur

Ook is het mogelijk om een afspraak te maken voor een gratis mondonderzoek op de tijden dat we niet open zijn (075-6314510). Tijdens deze week kan iedereen bij ons terecht voor een gratis mondonderzoek en voor vragen/adviezen. Na het gratis mondonderzoek krijgt iedereen een goodiebag!

Mondhygiëne behandeling bij kinderen!

Weet u wat een bezoek aan de mondhygiënist voor uw kind kan betekenen? Uit onderzoek is gebleken dat veel kinderen last hebben van een slechte adem die veroorzaakt wordt door tandvleesproblemen. Een mondhygiënist kan kinderen coachen om beter hun mond schoon te houden en eventuele ontstekingen te voorkomen en/of verhelpen. Ook wanneer uw kind een beugel heeft is het belangrijk dat uw kind om de 3 maanden bij de mondhygiënist komt. Zo voorkomt u tandsteen en tandvleesproblemen Behandelingen bij kinderen tot 18 jaar worden volledig vergoed door uw verzekering!

Het reinigen van implantaten!

Implantaten zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de tandheelkunde. Vooral bij mensen met een prothese of plaatje maar ook als tandvervanging in een eigen gebit. De implantaten vervangen uw eigen wortels en zijn daardoor bijna identiek aan een eigen tand of kies. Het is daarom van belang een implantaat goed schoon te houden. Een slechte mondhygiëne kan zelfs leiden tot verlies van een implantaat. De mondhygiënist kan het tandsteen verwijderen en geeft tips over het reinigen van implantaten.Mocht u zelf het leuk vinden om binnen te stappen voor een vraag, dan bent ook u tijdens de week van de mondhygiënist van harte welkom.


U kunt bij ons gratis parkeren.