Maak direct een afspraak: 075 - 6314510 Maandag t/m Vrijdag van 09:00 t/m 11:30 uur.

Over ons

Wij verwelkomen u graag in onze praktijk:

Bianca Strating

In 2004 ben ik afgestudeerd als mondhygiënist aan de opleiding Mondhygiëne te Amsterdam. Na mijn studie heb ik gewerkt als vrijgevestigde mondhygiënist in Wormerveer en heb ik de opleiding restauratieve behandelingen gevolgd. Deze opleiding heb ik met succes afgerond. Sinds april 2008 ben ik de eigenaar van Praktijk voor Mondzorg. Ik heb me in de afgelopen jaren gespecialiseerd in het behandelen van angst patiënten en kinderen.

Ik ben lid van de Nederlandse vereniging voor Mondhygiënisten en de Nederlandse Vereniging van Parodontologie. Tevens sta in ingeschreven in het Kwaliteits register voor Mondhygienisten.

Emmy Bakker

In het voorjaar van 2009 ben ik afgestudeerd als mondhygiëniste aan de vierjarige opleiding Mondzorgkunde. Tijdens mijn studie heb ik een jaar lang met geriatrische patiënten en angstpatiënten mogen werken. Gedurende de gehele opleiding heb ik tevens geleerd hoe je kleine gaatjes moet prepareren en restaureren. Na het afstuderen ben ik ruim een jaar werkzaam geweest bij een algemene groepspraktijk in Wormerveer om zodoende algemene ervaringen op te doen. Voorts ben ik ruim 2,5 jaar werkzaam geweest in een praktijk gespecialiseerd in de gehandicaptenzorg en angstpatiënten. Op dit moment werk ik drie dagen in de Praktijk voor Mondzorg en richt ik mij met name op de angstpatiënten en het behandelen van patiënten met parodontale problemen. Omdat ik de kwaliteit hoog in het vaandel heb staan, volg ik regelmatig cursussen om zo precies op de hoogte te blijven van de nieuwe processen en mogelijkheden binnen de mondzorg en zodoende mijn kwaliteit constant nog verder te verhogen/verbeteren. Voorts ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Mondhygienisten (NVM) en sta ik ingeschreven bij het Kwaliteitsregister voor Mondhygienisten (KRM).

Mariska Kruijt

In 2011 ben ik als mondhygiëniste plus afgestudeerd aan de opleiding Mondzorgkunde aan de ACTA in Amsterdam. Dit betekend dat ik bevoegd en bekwaam ben om zowel mondhygiëne als restauratieve behandelingen uit te mogen voeren. Na mijn studie ben ik werkzaam geweest in een parodontologie praktijk en heb ik 8 jaar in een algemene tandartspraktijk gewerkt. Vanaf 2019 ben ik werkzaam in de Praktijk voor Mondzorg. Mijn affiniteit ligt voornamelijk bij preventie en behandelen van tandvleesproblemen. Ik zie het als een enorme uitdaging om op het gebied van mondzorg, samen met de patient, een zo hoog mogelijk resultaat te kunnen behalen.

Joyce Nederend

In het voorjaar van 2009 ben ik afgestudeerd als mondhygiëniste aan de vier jarige opleiding mondzorgkunde aan het ACTA te Amsterdam. Tijdens mijn studie heb ik mij middels specialisaties extra verdiept in parodontologie en orthodontie. Ook ben ik bevoegd restauratieve handelingen te verrichten bij kinderen en volwassenen. Na de opleiding ben ik zes jaar werkzaam geweest in een grote algemene groepspraktijk, daar heb ik veel ervaring opgedaan op een breed vlak van de tandheelkundige zorg. Vanaf het voorjaar van 2015 ben ik werkzaam bij de Praktijk voor Mondzorg. Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Mondhygiënisten en volg regelmatig cursussen om mijn kennis en kunde bij te scholen en op pijl te houden.

Ramona Pas

Sinds 2002 ben ik werkzaam als receptioniste in de Praktijk voor Mondzorg. Naast mijn werk als receptioniste word ik in de praktijk ook ingezet als omloop assistent en heb ik een cursus succesvol afgerond om beschermbitjes en knarsplaten te maken.

Chantal van den Hul

Sinds 2017 ben ik werkzaam als receptioniste in de Praktijk voor Mondzorg.