Meet The Team Grid

 • Bianca Strating
  Mondhygiëniste en praktijk eigenaar
  Bianca Strating
  Mondhygiëniste en praktijk eigenaar

  In 2004 ben ik afgestudeerd als mondhygiënist aan de opleiding Mondhygiëne te Amsterdam. Na mijn studie heb ik gewerkt als vrijgevestigde mondhygiënist in Wormerveer en heb ik de opleiding restauratieve behandelingen gevolgd. Deze opleiding heb ik met succes afgerond. Sinds april 2008 ben ik de eigenaar van Praktijk voor Mondzorg. Ik heb me in de afgelopen jaren gespecialiseerd in het behandelen van angst patiënten en kinderen.

  Ik ben lid van de Nederlandse vereniging voor Mondhygiënisten en de Nederlandse Vereniging van Parodontologie. Tevens sta in ingeschreven in het Kwaliteits register voor Mondhygienisten.

 • Mariska Kruijt
  Mondhygiëniste
  Mariska Kruijt
  Mondhygiëniste

  In 2011 ben ik als mondhygiëniste plus afgestudeerd aan de opleiding Mondzorgkunde aan de ACTA in Amsterdam. Dit betekend dat ik bevoegd en bekwaam ben om zowel mondhygiëne als restauratieve behandelingen uit te mogen voeren. Na mijn studie ben ik werkzaam geweest in een parodontologie praktijk en heb ik 8 jaar in een algemene tandartspraktijk gewerkt. Vanaf 2019 ben ik werkzaam in de Praktijk voor Mondzorg. Mijn affiniteit ligt voornamelijk bij preventie en behandelen van tandvleesproblemen. Ik zie het als een enorme uitdaging om op het gebied van mondzorg, samen met de patient, een zo hoog mogelijk resultaat te kunnen behalen.

 • Vivian Koeman
  Mondhygiëniste
  Vivian Koeman
  Mondhygiëniste

  In 2001 ben ik afgestudeerd als mondhygiënist aan de opleiding Mondhygiëne aan de ACTA in Amsterdam. Na mijn opleiding heb ik veel ervaring opgedaan bij verschillende algemene tandartspraktijken, vrijgevestigde mondhygiënistenpraktijken en bij diverse verzorgings- en verpleegtehuizen. Sinds 2020 ben met veel plezier werkzaam bij de Praktijk voor Mondzorg!

  Naast een professionele behandeling vind ik het persoonlijk contact met de patiënt erg belangrijk. Het werken met mensen en een bijdrage leveren aan een betere mondgezondheid geeft mij veel werkplezier!

  Ik ben geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Mondhygienisten en ben lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten, de Nederlandse Vereniging voor Gerodontologie (mondzorg voor ouderen) en van de vakgroep Mondzorg Ouderen.
  Mijn kennis houd ik actueel door frequente bij- en nascholing, het bijwonen van congressen en deelname aan NVM-regiobijeenkomsten.

 • Ramona Pas
  Receptioniste
  Ramona Pas
  Receptioniste

  Sinds 2002 ben ik werkzaam als receptioniste in de Praktijk voor Mondzorg. Naast mijn werk als receptioniste word ik in de praktijk ook ingezet als omloop assistent en heb ik een cursus succesvol afgerond om beschermbitjes en knarsplaten te maken.

 • Chantal van der Hul
  Receptioniste
  Chantal van der Hul
  Receptioniste

  Sinds 2017 ben ik op de maandag- en vrijdagochtend werkzaam als Praktijkassistente bij Praktijk voor Mondzorg.

  Ik verzorg dan de administratie, beantwoord de telefoon en wordt ook ingezet als omloop assistente waardoor ik mede verantwoordelijk ben voor de praktijk hygiëne.

Color Skin

Nav Mode

Deze website maakt gebruik van cookies om jouw ervaring op deze website te verbeteren.